Week van de zending 20-25 mei

Pinksteren is het feest van de zending. Dit jaar organiseert Bonisa daarom vanaf tweede Pinksterdag de week van de zending. Van DV. 20-25 mei worden allerlei activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Hiermee willen we zending in het algemeen en het werk van Bonisa opnieuw onder de aandacht brengen.

 

Er staan de volgende activiteiten gepland:

 

  • Van 21-24 mei wordt er elke dag een live uitzending gehouden vanuit Apeldoorn onder leiding van Riekelt Pasterkamp. Deze uitzendingen zetten door middel van muziek, een kinderverhaal en gesprekken het onderwerp zending centraal. Er kunnen live vragen gesteld worden aan de deelnemers. Ook is er een quiz of puzzel waar u thuis aan kunt deelnemen. Volg de uitzendingen via onderstaande links:

 

Dinsdag 21 mei 2024

Woensdag 22 mei 2024

Donderdag 23 mei 2024

Vrijdag 24 mei 2024

 

  • Op 24 mei is er een sponsorfietstocht voor jongeren naar Harskamp, met aansluitend leuke activiteiten, een BBQ, slapen bij de boer en de dag erna de jubileumdag!

 

  • De Jubileumdag op 25 mei  vormt de afsluiting van de Week van de Zending. Hier willen we stilstaan bij 50 jaar Bonisa en dit samen vieren met onze achterban. U bent hartelijk welkom met het hele gezin! De toegang is vrij en er is veel te zien, horen en beleven.

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.