Avontuurlijke sponsorfietstocht voor jongeren

Wil je iets gezelligs en uitdagends doen met je vrienden en draag je zending een warm hart toe? Schrijf je in voor de Bonisa jongerenfietstocht! Laat je sponsoren om op de fiets naar Harskamp te komen. Het doel is om geld op te halen voor Bijbels en Bijbelscholen in Azië. Op het terrein van de Groenerie staat een bedje voor jullie klaar bij de boer, een lekkere BBQ en een gezellig kampvuur. Nadat jullie de stormbaan hebben geprobeerd!

De volgende dag is de pret nog niet voorbij, want dan wordt er op het terrein van de Groenerie de Bonisa jubileumdag gehouden. En we kunnen ‘s ochtends voor de opening nog best wat enthousiaste jongeren gebruiken die willen helpen met het klaarzetten van de outdoor activiteiten en het inrichten van kramen. Om 10:00 is de officiële opening van de dag. De rest van de dag kun je lekker meegenieten. Er zijn allerlei activiteiten, zoals een skelterbaan, oude ambachten, schapen scheren, ritjes in huifkarren en oude legervoertuigen, maar ook zang en muziek en natuurlijk de Groenerie zelf met onder andere een prachtige vlindertuin.

Terugfietsen mag, maar je kunt natuurlijk ook lekker met de trein, of je op laten halen door familie die gelijk mee kan genieten van de jubileumdag. Schrijf je in samen met je vrienden en beleef een dag die je niet snel zult vergeten! Eer zijn honderd slaapplekken, dus wacht niet te lang. Vol=vol.

De leeftijd is vanaf zestien jaar (geen keiharde grens, mail even voor overleg als er jongere deelnemers bij een groep zitten). Deelnemers doen hun best om minstens 125 euro in te zamelen aan sponsorgeld voor Bijbels voor de doelgroep in Azië. Degene die het meeste sponsorgeld ophaalt, krijgt een ballonvaart aangeboden. Voor meer info kun je mailen met jong@bonisa.nl

 

Aanmelden kan via onderstaande QR code of deze link Aanmelden sponsorfietstocht Harskamp

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.