Bedrijven

Investeer als ondernemer voor Heden en Toekomst

Bonisa wil ondernemers graag betrekken bij diverse projecten die wij eenmalig of doorlopend doen in Azië. Vanwege veiligheid van onze medewerkers en de plaatselijke bevolking kunnen wij hier niet altijd uitvoerig informatie geven. Veel projecten richten zich op de ondersteuning van Evangelisten of Bijbelvertaling.

Bouw mee

Wat een zegen is het als ondernemers hun plaatselijke of landelijke kerk ondersteunen, door middel van financiële hulp of giften in natura. Maar wat als een gemeente die financiële steun niet heeft?

 

Als gemeente wil je toch samenkomen in een kerk om het Woord te horen. Of het nu in Nederland is of de kerken van de Lisu. Helpt u mee diverse kerken onderhouden? De gemeente(n) hebben zelf niet de financiële middelen.

 

Info: Project 03: jaarlijks onderhoud kerkendoneer voor dit project

Verantwoording

Elke gift voor onze stichting is een blijk van vertrouwen. Tegelijkertijd geeft het verantwoordelijkheid om het geld zo goed mogelijk te besteden. Om daarover te communiceren, geven we vier keer per jaar Bm, Bonisa magazine uit. Naast een meditatie en actuele berichten vindt u informatie over de lopende projecten. Speciaal voor de kinderen is er altijd een mooi verhaal. Bm wordt gratis verspreid.

 

Daarnaast kunnen we u in overleg vaker en specifieker op de hoogte houden van een project waar u in heeft geïnvesteerd.

Ondernemers aan het woord

Ondernemer 1 (anoniem)

“We vinden het mooi om, van de overvloedige zegen die wij onverdiend ontvangen, een bescheiden bijdrage te mogen leveren aan de verkondiging van de Boodschap van eeuwige redding voor onze medemens in het verre Oosten”

Ondernemer 2 (anoniem)

Graag geef ik van onze overvloed om onze medemens te helpen: “als je niet kunt delen kan je ook niet vermenigvuldigen”. De bescheidenheid waarmee de Stichting Bonisa haar werk doet spreekt mij erg aan!

Een greep uit onze sponsoren

Ja, ik wil ook Bonisa steunen

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag welk project bij u past om eenmalig of voor een lagere periode te steunen. Neem contact op met Eelco Slingerland (fondsenwerver bedrijven) voor een afspraak. Dat kan via dit formulier of door een e-mail te sturen naar info@bonisa.nl. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om een (online) afspraak te maken.

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.