Kom in actie

Bewogen met de nood van de mensen in Azië?

Als stichting hebben wij gebed, financiële middelen en allerhande hulp van vrijwilligers nodig.

 

Allereerst is het gebed onmisbaar voor de voortgang van het werk van Bonisa. Gebed is het belangrijkste ‘werk’ bij al het werk in Azië. Draag de werkers, de christenen die zich in een moeilijke situatie bevinden en de vele onbereikten dagelijks mee in uw en jouw gebeden. De Heere doet genadig wonderen op het gebed en geeft open deuren.

Werkgroepen in Nederland
Vele vrijwilligers zetten zich in voor het bekend maken van het werk van Bonisa en halen op verschillende manieren geld op. Wat onze vrijwilligers zoal doen?

  • Staan zelfstandig op verkopingen en markten.
  • Helpen een stand bemannen op bijvoorbeeld de Familiedagen of Duikenburgse Dagen.
  • Zijn verkooppunt vanuit huis en verkopen bijvoorbeeld Bonisa fotokaarten of Chinese groene thee.
  • Beheren een stelling in jouwmarktkraam.
  • Plakken fotokaarten voor de verkoop.
  • Zorgen via scholen voor de verkoop van Kerstkaarten.
  • Brengen het doen van acties en het geven van voorlichting door de voorlichters op scholen en kerkelijke gemeenten in hun regio onder de aandacht.
  • Organiseren zelfstandig activiteiten zoals fietstochten, stadswandelingen, zangavonden, een high tea en dergelijke of zij helpen Bonisa daarbij.

Momenteel zijn er 10 werkgroepen in Nederland actief. Geef een deel van je tijd aan Bonisa en sluit je aan bij een werkgroep! Is er geen werkgroep in de omgeving, dan helpen wij graag met het opstarten van een nieuwe werkgroep. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en stuur een mail naar voorlichting@bonisa.nl of bel ons kantoor: 0252-418269.

Verkooppunten
Bonisa heeft verschillende verkooppunten waar vrijwilligers vanuit huis of via jouwmarktkraam fotokaarten en/of theeproducten en soms andere artikelen verkopen. Doe mee en word verkooppunt. Kijk voor de lijst met Bonisa verkooppunten in onze webshop.

Acties van kinderen
Er zijn kinderen die langs de deuren gaan met bijvoorbeeld een zelfgemaakte kijkdoos of kaarten. Wij zijn natuurlijk erg blij met zulke spontane acties!

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.