Jubileumdag 50 jaar Bonisa

Dit jaar mogen we gedenken dat Bonisa 50 jaar bestaat. Een bijzondere mijlpaal, die we graag in dankbaarheid willen vieren met onze achterban.

 

Op DV. 25 mei is er een jubileumdag gepland op belevingsboerderij ‘De Groenerie’ in Harskamp. Hier hopen we jullie te kunnen ontmoeten voor een feestelijk samenzijn en leuke activiteiten voor alle leeftijden!

De Groenerie heeft zelf al veel te bieden, zoals een vlindertuin, een binnenspeeltuin, een visvijver en een maisdoolhof. Maar op deze dag kunnen jullie ook genieten van oudhollandse ambachten, een skelterbaan, huifkar ritjes, een wedstrijd Chinese muur bouwen, een stormbaan, schapen scheren, modelboten en vrachtwagens, een knutselzaal voor de kinderen en een veiling. De activiteiten zijn gratis. Alleen de plekjes voor de ballonvaart worden geveild.

Er is een doorlopend muziekprogramma met medewerking van Hugo van der Meij (orgel), Lisanne Leeuwenkamp (sopraan), Johan Petersen (tenor) en Carina Petersen (panfluit).

Door de dag heen worden er presentaties over het werk gehouden. Er is natuurlijk ook een gezellige actiemarkt waar verschillende werkgroepen boeken en cadeau artikelen verkopen ten bate van het werk van Bonisa. Diverse ondernemers uit onze achterban zorgen dat er heerlijk eten is zoals verse vis, hotdogs, broodjes en boerenijs.

De dag begint om 10:00 met een opening door prof. dr. W. van Vlastuin. Daarna beginnen de doorlopende activiteiten. Om 15:00 is er een veiling en om 15:30 wordt de dag afgesloten met samenzang. De ballonvaart is om 19:30. De toegang is vrij en u kunt ook gratis parkeren op het terrein. Klik hier voor een kaart van het terrein.

We zien er naar uit om velen van jullie te ontmoeten op deze bijzondere dag!

 

 

 

 

 

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.