Voorlichting

Nodig ons uit voor een boeiende presentatie!

 

Aangezien de situatie in Azië moeilijker wordt en wij vanwege de veiligheid van ons werk voorzichtiger moeten zijn in onze publicaties, is het fijn om tijdens voorlichting wel open te kunnen spreken over het werk. U krijgt dan ook gelegenheid om vragen te stellen. Wij vertellen graag over wat de Heere doet in Azië en doen dat meestal aan de hand van een PowerPoint met foto’s.

Onze vaste voorlichter heeft zelf jaren in Azië gewoond en geeft bij het vertellen over het werk inkijkjes in de taal, cultuur en de mensen. Zij laat vaak iets van de meest gesproken taal ter wereld ervaren.  Zij heeft ervaring in het basisonderwijs en is oud-docent Engels en kan de presentatie indien gewenst ook in het Engels geven. Interessant voor TTO en het vak Engels op de middelbare school!

Ook is er een echtpaar dat al ruim 36 jaar actief vrijwilligerswerk doet voor Bonisa. Zij geven graag voorlichting en doen dat op een boeiende manier. Of zij nu spreken voor een hele gemeente, voor jongeren of voor kleuters, hun presentaties laten altijd een indruk achter. Door de jaren heen hebben zij diverse keren projecten van Bonisa bezocht. Zij hebben de voortgang van het werk dus op de voet gevolgd.

U ziet het, onze voorlichters spreken dus vanuit eigen ervaring. Bovendien is het voor hen geen probleem om te schakelen tussen de diverse doelgroepen. Zij stemmen hun presentaties op basisscholen bijvoorbeeld goed af op de leeftijd van de kinderen.

Vraag een presentatie aan. Stuur een mail naar voorlichting@bonisa.nl.

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.