Zeven dagen Zending voor kinderen

Veel kinderen hebben wel eens over zending gehoord of kennen iemand die zendeling geworden is. Maar waarom is zending eigenlijk nodig, wat vertellen zendelingen en hoe gaat dat? En wat heeft het met mij te maken? Graag willen we kinderen en hun ouders inspireren om met zending aan de slag te gaan.

Daarom hebben we onlangs een nieuw dagboekje voor kinderen uitgegeven. In Zeven dagen Zending wordt  in zeven dagen tijd de Bijbelse basis voor zending uitgelegd, leren kinderen over christenen in andere landen en horen ze hoe het evangelie daar verteld wordt. Met korte bijbeloverdenkingen, boeiende zendingsverhalen, werkjes en puzzels, wordt het Grote Verhaal van zending dicht bij het hart van kinderen gebracht.

Het boekje is gericht op de basisschoolleeftijd en gemaakt om  thuis aan tafel of in de klas te gebruiken. Oudere kinderen kunnen het ook zelfstandig gebruiken.

Voor basisscholen stellen we gratis een digitaal exemplaar ter beschikking. Op die manier kunnen leerkrachten de puzzels en activiteiten makkelijk voor veel kinderen uitprinten. Een gedrukte versie (55 pagina’s) is voor 3,50 te koop in onze webshop. Voor een gratis digitale versie voor op school, kunt u mailen naar voorlichting@bonisa.nl

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.