Winnaars opdracht Kerstverhaal

Verschillende scholen en gezinnen hebben rond Kerst ons verhaal uit Azië voorgelezen.

Er waren drie opdrachten die kinderen n.a.v. het verhaal konden maken en insturen:
1. Een kleurplaat
2. Een (deel van een) Bijbeltekst handletteren
3. Zelf een slot van het verhaal schrijven

Er zijn veel kinderen aan de slag gegaan met de opdrachten. We hebben vooral inzendingen van kleurplaten binnen gekregen. Alle kinderen hebben erg hun best gedaan! Het was daarom ook moeilijk om de winnaars te kiezen. We hebben uit alle inzendingen drie winnaars gekozen die een pandabeer thuisgestuurd zullen krijgen:

Evah de Visser uit Middelburg.
Zij is nog maar 3 jaar. Op de achterkant van de kleurplaat heeft haar grote broer Stefan van 12 jaar in het Chinees opgeschreven dat hij haar heeft geholpen heeft. Bovendien heeft Stefan psalm 121 in pinyin opgeschreven en op de voorkant geplakt. (Zie foto) Pinyin is ‘Chinees in gewone letters’ en laat zien hoe je de taal uitspreekt.

Elise Zwart uit Zoetermeer heeft ook een prijs gewonnen! Heel netjes en mooi gedaan! Elise zit in groep 4 van de Koningin Wilhelminaschool in Zoetermeer.

Afloop verhaal Kerstfeest op de kang van Joas de Voogd groep 7, ‘s Gravenpolder

Joas de Voogd uit Hoedekenskerke heeft zelf een slot van het verhaal geschreven. Knap bedacht! Wat mooi dat de commandant tot inkeer komt in jouw verhaal. Joas zit in groep 7 van de Koningin Julianaschool in ‘s Gravenpolder.

 

 

 

 

 

 

 

De winnaars van harte gefeliciteerd en alle andere kinderen bedankt voor het meedoen!

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.