Veertig jaar vrijwilliger

Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse vrijwilligersdag gehouden, deze keer in een volle zaal in Lexmond. Het was weer een gezellige boel, met een kindertafel, een quiz, lekker eten en een boeiende toespraak van een van onze veldwerkers in Oost-Azië.

Op deze dag konden we ook onze langst-dienende vrijwilligers in het zonnetje zetten, Peter en Wilma van Heiningen. Zij zijn al veertig jaar met hart en ziel betrokken bij het werk van Bonisa, en doen van alles. Ze reizen het hele land door om lezingen en gastlessen te geven in kerken en op scholen, verkopen kaarten en snert, staan op markten en geven input achter de schermen, bijvoorbeeld bij de redactie van ons blad BM. Ook zijn ze persoonlijk betrokken bij veel van de vrijwilligers, en bemoedigen de werkgroepen in hun taak. Een bloemetje en een cadeaubon is dan wel het minste dat we konden geven, al staat het niet in verhouding tot hun inzet al die jaren.

Peter, Wilma, en alle fijne vrijwilligers waarmee we samen mogen werken, hartelijk bedankt voor jullie inzet! We hopen tot volgend jaar.

 

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.