Update van de vuilnisbelt

Beste Bonisa,

Hartelijk dank voor de milde gift om de grote nood hier te lenigen! Door Gods genade zijn er tot dusver geen gevallen van Covid 19 gemeld in ons gebied! Het zou ontzettend moeilijk, zo niet onmogelijk zijn om de mensen in het ziekenhuis te laten behandelen. Zij zijn immers vluchtelingen zonder rechten en zonder geld… Laten we blijven bidden dat deze mensen gespaard worden voor de ziekte.

Wij helpen vele families met de uitgifte van voedsel en schoon water. Wij vertellen dat de hulp die zij ontvangen van God en Zijn trouwe dienaren komt. Wij bidden met de mensen en verkondigen hen het Evangelie. Er zijn mensen die zijn gaan belijden dat God goed is en die tot de Heere zijn gaan roepen! Wij hopen en bidden dat dat er meer zullen worden.

Tijdens de lockdown verloor 20% van onze gemeenteleden hun baan. Ze hadden van de een op de andere dag geen inkomen meer en geen geld om hun huur te betalen en eten te kopen. De meesten zijn fabrieksarbeiders. Alle fabrieken zijn dicht. De gemeenteleden die nog wel werk hebben, helpen degenen zonder inkomen. Willen jullie in jullie gebeden ook aan onze gemeenteleden denken?

Hartelijk dank voor jullie liefde, gebed en steun. De Heere zegene jullie en alle mensen in Nederland.

Tot Zijn dienst,
Ds. Shine Lin

Noodkreet vorige nieuwsbrief

Bewogen met de nood van de Birmese vluchtelingen? Uw hulp is nog steeds nodig!
Uitgifte levensmiddelen en schoon water: € 5,- p.p.

Project 84 ‘Noodfonds corona’

Doneer veilig en online

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.