Recordopbrengst school actie Urk

De leerlingen, leerkrachten en ouders van de Petrus Dathenusschool hebben met een sponsorloop en een actiemarkt een zeer verrassend resultaat behaald. Maar liefst 23000 euro hebben ze bij elkaar weten te brengen voor Bijbels voor christenen in Azië.

Het was koud en guur, maar dat mocht de pret niet drukken. Honderden leerlingen verdrongen zich om de startplek voor de sponsorloop, terwijl ouders de kinderen aanmoedigden,  en anderen alvast de markt aan het opbouwen waren. Werkgroep Urk was er met een verkooptafel, en andere tafels werden bemand door ouders die allerlei creatieve producten en etenswaren uitstalden. Soep, loempia’s, frikadellen, zelfgebakken taart en natuurlijk heerlijke gebakken vis, er werd gesmuld in de hal en de party tent buiten en niemand hoefde hongerig naar huis.

De kinderen waren in de voorgaande weken al goed voorbereid door de leerkrachten en ook de Bonisa voorlichter was in alle klassen geweest om gastlessen te geven. Ze wisten waar ze het voor deden en hebben onze verwachtingen ruim overtroffen. Het resultaat vervult ons met dankbaarheid.

Zie ook dit bericht in het Urkerland

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.