Ondernemers bij Bonisa

Donderdag 21 maart 2024 was er een Bonisa Business Event bij Holland Shipyard en Het Groene Virus in Hardinxveld-Giessendam. Na een hartelijk welkom bij Holland Shipyard vertelde directeur Cor Hoogendoorn enthousiast over zijn bedrijf en gingen de genodigden mee de werf op waar de schepen worden gebouwd.

Vervolgens werd de avond voortgezet bij Het Groene Virus van Batus de Ruiter, die tevens directeur van Merwedestreek. Hij vertelde hoe Het Groene Virus, een verzameling van legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog, is ontstaan.

Prof. dr. W. Van Vlastuin, de voorzitter van stichting Bonisa, sprak de ondernemers toe en opende de maaltijd met schriftlezing en gebed. Een heerlijk stampottenbuffet stond klaar en ondertussen konden de aanwezigen rondkijken bij de legervoertuigen. Tot slot was er nog een veiling o.l.v. veilingmeester Arie Balkenende.

Verschillende producten werden geveild en bracht een mooi  bedrag opgeleverd op voor het jubileumproject. Alle deelnemers hartelijk dank en tot volgende keer!

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.