Ontmoetingsavond met updates veldprojecten

Velen van jullie hebben de afgelopen paar jaar meegeleefd met de vluchtelingen uit Myanmar die op de vuilnisbelt in een buurland verkeren. Namens jullie mochten de Bonisa werkers noodpakketten uitdelen, huisjes op de vuilnisbelt verstevigen, gehandicapte kinderen verzorging bieden en werden evangelisten die onder vluchtelingen werken ondersteund.

Enkele Bonisa vrijwilligers uit Nederland hebben in februari een bezoek gebracht aan dit gebied om te kijken hoe het gaat en hoe we in de toekomst het beste hulp kunnen blijven bieden. Zij hebben veel bijzondere ontmoetingen gehad en willen graag onze achterban vertellen over de huidige situatie en het werk dat daar gedaan wordt.

Ook bezochten ze een Lisu Bijbelschool die we als Bonisa ondersteunen als deel van ons jubileumproject. Ze konden spreken met studenten en werkers uit het Lisu gebied. Voor wie aan dit project geeft of misschien wil geven, is het een goede gelegenheid om er nader mee kennis te maken.

de avond wordt gehouden op DV. 22 maart 2024 in gebouw De Hoeksteen aan de Ring in Middelharnis. Vanaf 19:15 is er inloop met koffie. Om 19:45 begint de presentatie.

Allen hartelijk welkom!

 

Gratis Bm, Bonisa magazine

Meditatie, actuele berichten en lopende projecten.