Bonisa Kerstconcert Lunteren Reserveer nu!

Op 17 december D.V. wordt de cantate ‘Troost Mijn Volk’ van Leander van der Steen uitgevoerd in de Bethelkerk te Lunteren. Jong en oud zijn welkom op deze bijzondere avond.

We beginnen om 19:20 met de samenzang van enkele kerstliederen. Om 19:30 begint het hoofdprogramma.

Medewerking wordt verleend door de Reformatorische Zangvereniging Cantilene uit Barneveld, het Christelijk Ensemble Parlando, tenor Annejaap Soldaat, sopraan Jacomina van der Plas, Martien van der Zwan op het orgel, Jan Hendrik van Schothorst op de piano, Jaap Klootwijk op deĀ  pauken en de algemene leiding is in handen van dirigent Leander van der Steen. Ds. A.A. Egas verzorgt de opening, meditatie en sluiting

De toegangsprijs is 10 Euro p.p. vanaf 17 jaar, en 2,50 voor kinderen tot en met 16 jaar. Kaarten bestelt u via deze link. Er wordt een collecte gehouden voor de evangelisten die Bonisa ondersteunt (project 11). Voor en na het concert is er een verkooptafel aanwezig van Bonisa.

De Bethelkerk is gelegen aan de rand van Lunteren en er is voldoende gratis parkeerruimte om de kerk heen. Adres: De Haverkamp 1, Lunteren.

We ontmoeten jullie graag op 17 december!

Vraag het gratis Bonisa magazine aan

Steun de christenen in Azië