Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Het Evangelie voor de Lisu en Miao

Miljoenen mensen in China hebben nog nooit gehoord van de Messias. Het Licht der wereld is nog niet opgegaan in hun harten! Evangelisten in de hooggelegen, vooral arme, bergdorpen van Zuidwest China trekken er daarom dagelijks op uit om de blijde boodschap van het Evangelie te brengen aan hun volksgenoten. Zij ontmoeten mensen die hongeren naar het Brood des Levens! Om dit belangrijke werk te doen zijn er wel financiële middelen nodig om te voorzien in inkomen. Daarom doen wij vrijblijvend een beroep op uw offervaardigheid!

Steun vandaag nog een evangelist!

 

Bijbels in China: broodnodig!

Op hun reizen komen ze de grote vraag tegen naar Bijbels. Wie zou niet zo'n waardevol geschenk willen geven aan een arme christen in Lisuland! Zilver en goud vragen zij niet. Help ons aan het Woord van God! Voor slechts € 3.50 geeft u een complete Bijbel. Voor slechts € 5.00 een prachtige Kinderbijbel.

Help vandaag nog een christen in China aan een eigen Bijbel!

 

Maak nu online uw gift over, of machtig ons online voor uw finaciele bijdrage!