Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Erfstelling of legaat

Het spreken over nalatenschap is onlosmakelijk verbonden met dit tijdelijk leven. Een teer onderwerp waar gelukkig steeds meer mensen over nadenken. Wat kan ik doen met mijn vermogen en of goederen? Via een erfstelling kunt u het mogelijk maken om ons werk voor te zetten. Er is nog steeds veel werk te doen in het grote China!

Als u Bonisa wilt begunstigen, moet dit altijd via uw notaris vastgelegd worden in een testament. Hierdoor is het mogelijk een erfstelling of legaat te geven.

Erfstelling

Stichting Bonisa zending wordt alleen of met anderen aangewezen als erfgenaam.

Legaat

 

Wilt u meer informatie over beschreven mogelijkheden, neem dan contact op met ons secretariaat. Wij helpen u graag persoonlijk verder met een juiste verwoording in uw testament.