Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Voordelen van een schenkingsovereenkomst

Wilt u stichting Bonisa Zending een bedrag schenken, dan kan dit via het afsluiten van een schenkingsovereenkomst. Het betreft dan een periodieke gift, voorheen ook wel lijfrente genoemd. Dit bedrag is volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting, onder de volgende voorwaarden:
Vaste termijnen (periodiek hetzelfde bedrag schenken)
Een minimum termijn (tenminste vijf jaar)

Het regelen van een periodieke gift is gratis en vindt plaats door de schenkingsovereenkomst in te vullen en op te sturen naar de stichting Bonisa. Bonisa Zending is een ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling) en behoeft daarom geen schenkingsrechten aan de fiscus te betalen. Schenkt u iets aan Bonisa zonder een schenkingsovereenkomst dan is een gedeelte niet aftrekbaar. Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat.

U kunt het formulier via deze link downloaden en vervolgens ingevuld en ondertekend opsturen naar:

Stichting Bonisa Zending, Antwoordnummer 301, 2160 VB Lisse (een postzegel is niet nodig)