Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Scholen

Voor de onder-, midden- en bovenbouw van het basisonderwijs is een lessenpakket over China verkrijgbaar via ons kantoor in Lisse. Studenten van de “De Driestar” in Gouda hebben mooi werk geleverd. Naast een algemene inleiding over het land wordt veel informatie over China via de verschillende vakken doorgegeven. Werklessen ontbreken uiteraard niet. Op een cd staat de uitgebreide bijlage met veel plaatmateriaal. De lessen hebben een goede layout en bovendien is alles in full colour uitgevoerd. Een jeugdboekje met de titel China, daar moet ik naar toe hoort eveneens bij het lessenpakket. Heel erg aanbevolen!

Scholen die graag een leskist met materialen voor een actie willen gebruiken, kunnen met ons contact opnemen. Inlichtingen via secretariaat.

Er zijn meerdere actuele presentaties die we op uw school kunnen geven, neem vrijblijvend contact op via voorlichting@bonisa.nl.

Voor de jongeren is er een aparte website: www.bonisajongeren.nl. Op deze site staat ook veel informatie en materiaal dat te gebruiken is tijdens de lessen.