Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Kaarten uitvoering Exous Kampen DV 18 februari 2012

Volwassenen € 4,00 per persoon

Kinderen tot en met 15 jaar € 2,00 per persoon

Vul wel uw volledige gegevens in zodat we de kaarten per post kunnen toesturen.

Donderdag 16 februari 2012

Als u nog kaarten wilt bestellen en wilt betalen via onze website, is dat mogelijk. We zullen de kaarten niet meer per post versturen. U kunt uw bestelde kaarten dan afhalen bij de kerk! Uw kaarten liggen op uw naam klaar.