Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Bonisa magazine

Vier keer per jaar verschijnt het magazine Bm. Naast een meditatie en actuele informatie treft u ook informatie over de lopende projecten. Middenin het blad is een kinderkatern voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Er staat steevast een mooi verhaal en een puzzel in. Als de kinderen de oplossing opsturen kunnen ze een mooi boek winnen.

Bm wordt gratis verspreid. Bijgevoegd treft u een acceptgiro, waarop u uw eventuele vrijwillige bijdrage kunt overmaken voor ons werk.

Wilt u ook Bm ontvangen, mail uw naam en adresgegevens naar info@bonisa.nl of bel het kantoor: 0252-41 82 69.