Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Geschiedenis

Bonisa bestaat officieus sinds 1957. Mevrouw M.A. Mijnders van Woerden begon toen heel kleinschalig met thuisfrontarbeid dat zich ten doel stelde als het werk in het toenmalige Rhodesia (nu: Zimbabwe) geestelijk en financieel te steunen. In 1974 werd de Stichting Bonisa opgericht. De thuisfrontactiviteiten breidden zich door de wereldwijde contacten met arbeiders uit en richtte zich meer en meer op Azië. Bonisa betekent vrede. Boodschap van Vrede. Deze goede boodschap van vrede moet wereldwijd gebracht worden. Aan mensen die van nature geen vrede kennen, mag de boodschap van vrede en heil verkondigd worden.