Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Werkgroepen in Nederland

Vele vrijwlligers zetten zich in voor het bekend maken van het werk van Bonisa. Zij organiseren verkopingen, acties op scholen en verenigingen, zijn aanwezig op diverse markten of bij presentaties bij (kerkelijke) verenigingen met verkooptafels.

Momenteel zijn er 9 werkgroepen in Nederland actief bezig in hun regio. Wilt u of jij ook een deel van uw vrije tijd geven voor ons werk, of deel uit maken van een werkgroep, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons secretariaat, of met één van de werkgroepen (onderstaand).

Is er momenteel geen werkgroep in uw omgeving, en u of jij wil(t) graag een werkgroep starten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons secretariaat, wij helpen u graag.

De werkgroepen in Nederland zijn:

Werkgroep "Bollenstreek", regio Katwijk aan Zee / Lisse

Werkgroep "Goeree Overflakkee", regio Zuid-Hollandse eiland

Werkgroep 's Gravenpolder, regio Zeeland

Werkgroep "IJsselmuiden", regio IJsselmuiden / Kampen / Grafhorst / Genemuiden

Werkgroep "Lexmond", regio Lexmond 

Werkgroep "Midden Nederland", regio Veenendaal / Betuwe

Werkgroep "Montfoort", regio Montfoort / Lopik / Harmelen

Werkgroep Rotterdam, regio Moerkapelle / Berkel en Rodenrijs

Werkgroep "Urk", regio Urk