Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Werkgroep Midden-Nederland

Geachte bezoeker,

Welkom op de pagina van Bonisa werkgroep Midden-Nederland. Als team zijn wij actief - zoals u wellicht zult begrijpen - in het midden van Nederland. Heeft u een bepaalde bijeenkomst en is het thema gerelateerd aan China, bijbelverspreiding, gemeentestichting, zending of wilt u juist eens iets organiseren? Denk dan eens aan Bonisa. Wij kunnen als Werkgroep Midden-Nederland op uw thema inspelen en het kan eveneens een welkome aanvulling zijn op uw programma. Heeft u vragen, ideeën of tips? Wilt u iets organiseren? Laat het ons weten via midden-nederland@bonisa.nl en wij nemen contact met u op.

Hartelijke groet,

Bonisa-werkgroep Midden-Nederland