Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Welkom bij Werkgroep Montfoort

 

Vroege Voorjaarsmarkt te Lopik

"Op zaterdag 25 maart was de Vroege Voorjaarsmarkt in Lopik op de boerderij van familie de Bruijn. De ochtend begon met een strakblauwe lucht en een stralende zon, die de hele dag een feestelijke sfeer gaf en een aangename temperatuur voor de voorjaarsmarkt. Er was veel te doen en veel te zien. De kinderen vermaakten zich in de knutselschuur, bij de boerderijdieren en op de trampolines. Er was een huifkartocht en kraampjes met bloemen, kleding, kinderspeelgoed met een grabbelton, boeken en kaarten. Veel mensen kwamen voor de brocante spulletjes, maar ook groente en fruit, kaas, zelfgebakken cakes en taarten, versgeperste sinaasappelsap, verse vis en hamburgers waren erg in trek. Erg leuk waren de oude ambachten zoals de rietvlechter en een oude wastombe die werden gedemonstreerd. Al met al een gezellige en veelzijdige dag! We zijn dankbaar voor de opbrengst (ruim €7000), mede namens de sponsoren!"