Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Duikenburgse dagen

D.V. 24, 25 en 26 juli

Ook dit jaar hoopt Bonisa weer aanwezig te zijn in Echteld. U bent van harte welkom. Wij hopen u te ontmoeten bij onze kraam.

Er is volop gelegenheid tot parkeren. De dagen worden gehouden bij Hotel Restaurant de Oude Duikenburg, Voorstraat 1 te Echteld. (direct aan de A15).

Welkom bij onze kraam met o.a. Bonisa fotokaarten.
Chinese groene thee staat dit jaar naast ons. 

Theeproducten gekocht via de Bonisa webshop of onze verkooppunten komen ten goede aan het zendingswerk. Let op: Dit keer gaat tijdens de Duikenburgse Dagen de winst van de Chinese groene thee naar Bonisa! 

Openingstijden:
dinsdag van 10.00 tot 21.00 uur
woensdag van 10.00 tot 21.00 uur
donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

2018-07-26