Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

D.V. dinsdag 17 juli 2018

Fietspuzzeltocht

 
- Start- en eindpunt: Kersenkwekerij Jomajole, Middelweg 5, 2751 GJ in Moerkapelle
- Routes van ca. 25 en 40 km
- Kosten deelname: € 10,00  Gezin: € 15,00
- Tijd: Inschrijven tussen 9.30 en 10.30 uur
 
Extra mogelijkheid is inschrijven voor rondleiding door de kersenkwekerij incl. 2x koffie of thee, met een kersenflap, kersenbonbons en na afloop kersenijs. De rondleiding duur ongeveer een uur en gaat door bij min. 15 personen. Kosten voor een rondleiding zijn € 15,00 p/p .

Opgave bij voorkeur per mail: bonisafietstocht@gmail.com
Graag vermelden: naam, woonplaats, aantal personen, lengte route, interesse in rondleiding?
Eventueel is telefonisch opgeven ook mogelijk. Bel: 06 - 36 33 45 36

 

2018-07-17