Bonisa Maaltijdbox

Bestellen

Ga naar https://baaijmeals.nl/product/Vis_vlees_pakketten/def15 Daar kunt u een of meer Bonisa Boxen bestellen.

Voor vragen, bel Bonisa 0252 418 269 of mail info@bonisa.nl

Maal voor Myanmar

Door voortdurende aanvallen op de oppositie en bombardementen op etnische minderheden in Myanmar (Birma) zijn tienduizenden burgers op de vlucht. Het geweld dreigt te ontaarden in een burgeroorlog. Honderden Birmezen vluchten na de staatsgreep door het leger voor het geweld in hun land. De predikanten Matthew en Simon* wonen met hun gezinnen in het grensgebied. Zij proberen naast het werk als predikant van een Birmese gemeente ook de nood van deze vluchtelingen te lenigen.

Mensen graven schuilplaatsen tussen rotsen en grote bomen. Hele families huizen in grotten. Er is een tekort aan eten en drinken. Mensen zullen verhongeren als er geen hulp komt. Stichting Bonisa trekt zich het lot van deze minderheden aan. Dringend hulp is geboden in de vorm van eten, drinken en maaltijden. Help ook. Doneer een maal voor Myanmar. Mogen we op uw steun en bovenal gebed rekenen?

*De namen zijn vanwege de veiligheid van de predikanten gefingeerd.

Vijf voor vijf

Hoe werkt de actie? Bestel bij Baaij Fresh in Lisse de zogenaamde Bonisa Box: vijf kant-en-klare maaltijden voor € 49,50. Er is keuze uit vlees, vis of gemixt. De box wordt thuisbezorgd op ieder adres in Nederland. Van iedere box gaat € 10,- naar Bonisa die daar vijf maaltijden van kan verzorgen voor de minderheden in Myanmar. U een maal, zij een maal. Vijf voor vijf.

 

 

 

Vraag het gratis Bonisa magazine aan

Steun de christenen in Azië