Wat kan ik doen?

Wat kan ik doen? Een belangrijke vraag binnen het werk van Stichting Bonisa Zending. Ons werk zou immers onmogelijk zijn zonder de steun van de vele betrokkenen. Uw gebed is onmisbaar om ons werk te kunnen doen.

Wilt u een lezing/ presentatie over ons werk, nodig ons vrijblijvend uit op uw (jeugd)vereniging, school of andere bijeenkomst. Zet u zich in als vrijwilliger voor Bonisa in een werkgroep bij u in de buurt, dan helpt u ons bij verkopingen, acties, zangavonden etc. Sparen voor Bonisa d.m.v. "brood en viskaarten". Deze kaarten zijn verkrijgbaar via ons secretariaat te Lisse.

Wilt u ons structureel finacieel steunen, dan is er een mogelijkheid tot lijfrenteschenking. Ook een legaat via een erfstelling behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat.

Wilt u via uw school of bedrijf meer doen voor onze stichting, klik op de betreffende afbeelding voor de mogelijkheden.

Wij zijn bezig met het lanceren van een vernieuwde webshop. 

De thee is als het goed is vanaf volgende week via onze webshop te bestellen. Op het moment kunt u alleen telefonisch of via de mail bestellingen doorgeven. U kunt bellen naar het kantoor of mailen naar waddinxveen@bonisa.nl

Eerder stond er op onze website dat onze nieuwe webshop uiterlijk 1 september beschikbaar zou zijn. Dat is helaas niet gelukt. Onze excuses daarvoor. Er is wat tegenslag en er wordt nog hard aan de webshop gewerkt. Wij hopen dat de webshop rond 26 september beschikbaar is. Helaas kunt u tot die tijd nog geen Bonisa fotokaarten en thee online bestellen...

In de webshop kunt u naast de boeken en CD's, ook de mooie Bonisa fotokaarten kopen.
Bovendien kunt dan ook bij ons terecht voor Chinese groene thee en gezellige theebekers met filter.